donderdag 14 maart 2024

UplandParcs - Nieuw park: UplandParcs Bergresidence

Nieuw in het aanbod van UplandParcs: UplandParcs Bergresidence. Hier vind je mooie appartementen dichtbij het centrum van Winterberg. Geniet van een fantastische skivakantie of ga in de zomer wandelen en mountainbiken. Alles is mogelijk in Winterberg.

Het park is van alle gemakken voorzien. Zo is er een gezellig restaurant voor het nuttige van maaltijden, skiverhuur voor als je niet je eigen spullen mee hebt genomen en een mooi zwembad om in te ontspannen na een dag in de natuur. 

De appartementen zijn mooi en comfortabel. Je vindt er een gezellige woonkamer en eethoek met grote ramen waardoor je op elk moment kunt genieten van het uitzicht over het landschap. Tevens zijn alle appartementen voorzien van een balkon of terras zodat het buiten ook goed vertoeven is. En wil je graag je huisdier meenemen? Ook dat is mogelijk!

De appartementen zijn centraal gelegen. Op 900 meter lopen vind je het treinstation van Winterberg en op 450 meter afstand is de skibushalte vanwaar je de piste kan bereiken. Voor wandelaars ligt de Rothaarsteig (langeafstandspad) voor de deur. De auto kan gratis geparkeert worden bij het appartement. 

Informatie over alle parken 

Bron: UplandParcs:



Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: