donderdag 7 maart 2024

Vakantiepark Siblu Meerwijck lanceert innovatieve Solar Chalets

 Siblu Village Meerwijck in Kropswolde introduceert in aanloop naar het nieuwe kampeerseizoen haar gloednieuwe Solar Chalets.

Deze state-of-the-art vakantiehuizen zijn ontworpen om een duurzame en comfortabele kampeerervaring te bieden, waarbij de nieuwste zonne-energietechnologie wordt ingezet om zowel het milieu als de portemonnee van de kampeerder te sparen. Gelegen in het idyllische Groningse landschap aan het Zuidlaardermeer biedt Siblu Village Meerwijck al jaren een premium vakantie-ervaring aan Nederlandse en internationale gasten. Met de toevoeging van de Solar Chalets zet het vakantiepark een significante stap richting duurzaamheid, een thema dat steeds belangrijker wordt in deze branche.

Innovatie en comfort

De Solar Chalets zijn uitgerust met geavanceerde zonnepanelen die genoeg energie opwekken om in de energie-behoefte van het chalet te voorzien. Dit betekent niet alleen een vermindering van de koolstofvoetafdruk van het park, maar ook een aanzienlijke besparing op energiekosten voor de gasten. Bovendien zijn de chalets ontworpen met comfort in gedachten, voorzien van moderne voorzieningen en een stijlvol interieur om te zorgen voor een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Bron en hele artikel: Regiokrant



Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: