vrijdag 25 juli 2014

Haribo Bossabal Tour

Kom 30 juli naar de Haribo Bossabal Tour op Camping de Noetselerberg. Bossaball is een spectaculaire en dynamische sport die het beste van voetbal, volleybal en turnen combineert op een opblaasbaar speelveld met trampolines.
Het speciaal ontworpen opblaasbare HARIBO speelveld heeft aan beide zijden van het net een trampoline. Bossaball is een spectaculaire attractie die door haar opvallende verschijning altijd en overal de aandacht weet te trekken. Uiteraard mag bij dit feestje de HARIBO goudbeer niet ontbreken. Een salto, een dansje of een meet & greet daar deinst de HARIBO goudbeer niet voor terug. En uiteraard een lekker HARIBO snoepje als traktatie mag hierbij niet ontbreken.

WAT IS BOSSABALL?

Bossaball is een spectaculaire en dynamische sport die het beste van voetbal, volleybal en turnen combineert op een opblaasbaar speelveld met trampolines.

Een zomerse sport die is ontstaan op de stranden van Rio de Janeiro in Brazilië, die je zeker gezien en gespeeld moet hebben om het te geloven. Een nieuwe ervaring waar stilstaan niet toegestaan is!

Bron: Ardoer