zaterdag 5 juli 2014

officiële opening nieuwe attracties Waterspeelpark Splesj

Op zaterdag 5 juli worden de drie nieuwe attracties van Waterspeelpark Splesj op Molecaten Park Bosbad Hoeven officieel geopend met een middag vol activiteiten. ‘Waterspeelpark Splesj heeft een metamorfose ondergaan en dat vieren we graag met iedereen uit de omgeving’; aldus parkmanager Peter van Ostaden.

Nieuwe attracties
Het nieuwe spray-park (van maar liefst 900 m2) is de grootste van West-Europa. Hier spelen kinderen op een bijzonder veilige manier met o.a. waterspuiters en fonteinen. Sectie Watertuin met grote grassprieten, vlinder, libelle en Discovery Stream is hier een wereldprimeur voor de doelgroep peuters en kleuters.
Spectaculair is de supersnelle glijbaan Fast4Fun. Hier strijden 4 personen tegelijk om snelheid of afstand.
Op speelstrand Bosbad Beach heeft Slot Hoevenstein een nieuwe plek gekregen. Voor de allerkleinsten is er zelfs Bambini Beach. Peter van Ostaden: ‘kinderen beleven hier uren lang plezier met zand en water’.

Nieuwe parkeerplaats dag-bezoekers en Kiss & Ride
Naast de drie nieuwe attracties is ook de routing van de entree aangepast. ‘De nieuwe parkeerplaats aan de overkant van de weg moet de lange files op de Oude Antwerpsepostbaan voorkomen. De parkeerplaats direct voor het hoofdgebouw met receptie wordt nu alleen gebruikt door (incheckende)gasten van de camping of ouders die kinderen komen brengen en ophalen. Ook Waterspeelpark Splesj heeft nu dus een Kiss & Ride strook’ vertelt Peter van Ostaden.

Bron: Molecaten