woensdag 2 december 2020

Oostappen Groep Vakantieparken koopt Recreatiepark Slot Cranendonck

Oostappen Groep Vakantieparken heeft Recreatiepark Slot Cranendonck overgenomen van de familie Vossen. Met de overname van dit park beheert Oostappen Groep Vakantieparken nu 11 vakantieparken.

De afgelopen jaren zagen we dat er vooral veel Oostappen parken verkocht werden.

  • Oktober 2019: Vakantiepark Droomgaard in Kaatsheuvel van Oostappen Groep naar EuroParcs
  • December 2018: Gemeente Roerdalen gaat Oostappen park voor de kerst onteigenen
  • Januari 2018: EuroParcs neemt twee parken over van Oostappen Groep

In het voorjaar van 2020 deed de Oostappen Groep weer een acquisitie: De Heelderpeel in Limburg.

Met de overname van het recreatiepark in Soerendonk (Noord-Brabant) zet de Oostappen Groep Vakantieparken haar hernieuwde groeistrategie verder voort. Jos Mennen van de Oostappen Groep: "Tijdens de coronacrisis zijn onze parken gesloten geweest. Dat gaf de eigenaar Peter Gillis en zijn directieteam de tijd om eens goed over de toekomst na te denken. Met deze overname is het pad op weg naar verdere groei weer ingezet."

Per 1 december is Oostappen Groep Vakantieparken de nieuwe eigenaar van Recreatiepark Slot Cranendonck. Als onderdeel van de Oostappen Groep Vakantieparken, gaat het park vanaf nu verder onder de nieuwe naam ‘ Oostappen Vakantiepark Slot Cranendonck’. Het park is op 20 maart 2021 weer open voor gasten.

Peter Gillis, directeur en enig eigenaar van de Oostappen Groep Vakantieparken, over de overname: “Slot Cranendonck is een echte aanwinst voor Oostappen Groep Vakantieparken. Het park is 30 ha groot en past perfect in ons aanbod. Daarnaast heeft het een prachtige natuurlijke ligging, een centraal gelegen visvijver, binnen- en buitenzwembad en gezellige horeca. Wij gaan nu eerst aan de slag met uitbreiding van de verhuur. Ik wil de familie Vossen hartelijk danken voor de fijne samenwerking en constructieve overdracht.”

Bron en hele artikel: Pretwerk
Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: