donderdag 10 juni 2021

Dit jaar nam Capfun al weer twee campings over in Nederland

In januari van dit jaar maakten we melding van de tiende Nederlandse Capfun-camping. Inmiddels hebben er weer twee nieuwe overnames plaatsgevonden en staat de teller op twaalf. De Veluwse Camping De Scheepsbel en de Brabantse camping Ponderosa zijn nieuw in het assortiment van Capfun.

Camping De Scheepsbel, gelegen vlak bij Nunspeet, werd op 1 januari 2021 overgenomen. Zij voeren inmiddels het Capfun-logo, en worden vermeld op de website van Capfun. Er wordt daar inmiddels druk gewerkt aan het plaatsen van nieuwe Capfun mobil homes. Aan het begin van de zomer moeten dat er 50 zijn. Verder staat er komende winter de bouw van een nieuwe grote speeltuin gepland en er zal wat gaan gebeuren met het thema water - in de Capfun stijl. De oud eigenaar, Alex Huisman, is nog actief op het bedrijf en volop bij de nieuwe ontwikkelingen betrokken.

Camping Ponderosa, die op 2 april 2021 werd overgenomen, is (op 19 mei) nog niet gelabeld als Capfun-camping en wordt ook nog niet vermeld op de website van Capfun. Marly Hendrickx, de voormalig eigenaar van de Ponderosa legt uit waarom de camping werd verkocht: "We stonden wederom voor grote investeringen. Het overdekte zwembad en de speeltuin waren door de corona en uitbreiding te klein geworden. Aangezien we geen opvolgers hebben en Capfun op ons pad kwam, zijn wij overgegaan tot deze verkoop."

Bron: PretwerkBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: