zaterdag 19 juni 2021

European Camping Group; Acquisitie campings in Nederland

 De European Camping Group heeft recent haar eerste acquisitie in Nederland afgerond voor het label ‘Marvilla Parks’. De komende tijd wil men nog meer familiecampings in Nederland overnemen.

Camping ‘t Hop


Begin dit jaar is Camping ’t Hop als eerste camping buiten Frankrijk toegevoegd aan het label Marvilla Parks. ‘t Hop is gelegen in het prachtige Friesland pal aan het Slotermeer. De camping heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. Daarnaast heeft de camping een overdekt verwarmd zwembad.

“Wij zijn erg blij met camping ’t Hop als eerste aankoop in Nederland. Om onze groei ambities te kunnen verwezenlijken is het doel  de aankomende jaren tientallen campings aan ons portfolio toe te kunnen voegen. We komen dan ook graag in contact met eigenaren van familiecampings die open staan voor verkoop.” aldus Stijn Depraetere, COO en mede verantwoordelijk voor de acquisities van campings.

Camping ’t Hop heeft naast een aantal jaarplaatsen veel gasten die met eigen middelen de camping komen bezoeken. Sinds eind april is het ook mogelijk om op deze camping een luxe stacaravan of safaritent van Eurocamp of Roan te reserveren.

Bron: PretwerkBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: