dinsdag 8 juni 2021

Dutchen Development verkrijgt vergunning voor 200 woningen op voormalig recreatiecentrum Mijnden!

Met de vergunningen voor de woningen is er een belangrijke mijlpaal gehaald in de herontwikkeling van het recreatiecentrum Mijnden. Een schitterend en omvangrijk project dat Dutchen Group mag toevoegen aan haar verhuuraanbod. 

Het plan van Dutchen Development is door het team RED Concepts, Marc Prosman Architecten en Marcel Opgenoort uitgewerkt tot een schitterend plan dat een kwaliteitsimpuls brengt in de regio en volledig past binnen het gebiedsakkoord de Oostelijke Vechtplassen. Het plan kenmerkt zich door de eigentijdse architectuur, gebruik van natuurlijke materialen, een open structuur, eigen ligplaatsen en de natuurlijke oevers. 

Het project bestaat uit verschillende onderdelen en exploitaties: Vakantiewoningen, chalets, restaurant, havens en woonarken. Momenteel worden als onderdeel van de totale herontwikkeling de centrale voorzieningen, de appartementen en het nieuwe geplande restaurant uitgewerkt.

Dutchen wil de eerste woningen deze zomer in verkoop hebben. Op de eerste impressies is door zowel ge├»nteresseerden als omwonende zeer positief gereageerd. 

Bron: LinkedinBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: