donderdag 5 september 2024

NPO Radio 2 week lang in actie voor KWF vanuit vakantiepark Westerbergen

 NPO Radio 2 zet zich vanaf maandag 2 september opnieuw een week lang in voor KWF Kankerbestrijding tijdens de KWF Collecteweek. De dj’s vragen aandacht voor KWF en gaan wensen van luisteraars vervullen die te maken hebben met de ziekte.

De wensen kunnen voor iemand zelf zijn of voor een ander. Denk aan een high tea om een familielid te bedanken die op moeilijke momenten altijd voor je klaarstond. Verras die fantastische arts met een optreden van zijn of haar favoriete artiest of vraag een mooi verzoeknummer voor iemand aan. En als je de kracht weer hebt om die bevrijdende bungeejump te maken, kan ook die wens zomaar in vervulling gaan tijdens ‘NPO Radio 2 in actie voor KWF’. Luisteraars kunnen hun wensen insturen via het formulier op nporadio2.nl of een plaat aanvragen via de NPO Radio 2-app.

Alle uitzendingen komen vanaf maandag 2 september 06.00 uur een week lang vanuit het NPO Radio 2 Actiecentrum, gevestigd op Vakantiepark Westerbergen in Echten (Drenthe). Luisteraars zijn welkom op het vakantiepark en kunnen ook ter plaatse hun wensen doorgeven door een kaartje aan de wenslijn te hangen. Het park dient daarnaast als uitvalsbasis van de NPO Radio 2-dj’s die gedurende de week het land in gaan om ook op andere plekken wensen in vervulling te laten gaan.



Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: