dinsdag 10 september 2024

Vakantiepark Siblu Village Meerwijck organiseert Outlet Dagen

 Vakantiepark Siblu Village Meerwijck in Kropswolde organiseert op zaterdag 14 en zondag 15 september de jaarlijkse Outlet Dagen, waar liefhebbers van vakantiewoningen de kans krijgen om te profiteren van unieke aanbiedingen. 

Na het succes van de eerste editie vorig jaar verwacht het park aan het Zuidlaardermeer nog meer bezoekers. Het belooft dan ook een groot feest te worden voor het hele gezin. Tijdens de Outlet Dagen biedt Siblu Village Meerwijck een reeks exclusieve voordelen aan. Verkoopadviseur Dillion Veneboer benadrukt enkele van de unieke voordelen die tijdens de Outlet Dagen beschikbaar zijn: ,,We bieden een uitzonderlijke opruiming van onze ex-verhuurmodellen en showmodellen aan, met kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 10.000 euro. Dit is een ongeĆ«venaarde kans voor iedereen die al een tijdje overweegt om een vakantiewoning aan te schaffen.”

Daarnaast introduceert Siblu Village Meerwijck het speciale Starter Aanbod, waarbij nagenoeg alle jaarplaatsen voor onbepaalde tijd voor het voordeligste instaptarief worden aangeboden.

Bron en hele artikel: Koerier info



Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: