donderdag 12 november 2020

Bouw van Limburgs Marina Resort Leukermeer vervroegd van start

Wegens de goede verkoopresultaten is er afgelopen maand gestart met de bouw van de eerste fase van het exclusieve Marina Resort Leukermeer in Noord-Limburg.

..

In samenwerking met projectontwikkelaar Vastbouw en Vakantiepark Leukermeer worden in de aankomende periode luxe en duurzame vakantievilla’s en appartementen gebouwd, allen met een eigentijdse architectuur.

....

Martin van Wiefferen - eigenaar van Vakantiepark Leukermeer - is blij met de start van de eerste bouwfase: “Samen met onze partner Vastbouw willen we met dit resort de groeiende vraag naar luxe buitenverblijven beantwoorden. De recreant zoekt naar luxe op een bijzondere plek, bij voorkeur aan het water". Het exclusieve resort biedt de ideale uitvalsbasis voor quality time samen met familie of vrienden. Door de combinatie van natuur, water en bruisende steden zijn er eindeloze recreatiemogelijkheden. De verwachting is dat de woningen enkele weken per jaar gebruikt worden door de eigenaar. In de overige vrije weken worden ze verhuurd door 5-sterren Vakantiepark Leukermeer in samenwerking met meerdere touroperators. De verhuurresultaten zijn naar verwachting erg gunstig omdat het exclusieve resort een beperkt aantal luxe villa’s, beach appartementen en hotelsuites heeft op een unieke locatie aan het water.

Bron en hele artikel: PretwerkBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: