maandag 23 november 2020

Vaste recreanten moeten vertrekken van camping in Wageningen: ‘Dit is een grote schok’

Huurders van jaarplaatsen op het Wageningse recreatiepark de Wielerbaan moeten het park per 1 januari verlaten. En niet alleen persoonlijk, ook hun huisje moet weg. ,,Voor ons en de andere bewoners is dit een een grote schok.’’

De boze bewoners stapten naar tv-rechter mr. Frank Visser. Wat hij van de kwestie vindt, is vanavond om 19.30 uur te zien in het programma ‘Mr. Frank Visser, wordt u al geholpen?’ op SBS6. 

Eind september kregen gebruikers een brief dat ze binnen twee maanden weg moeten zijn. Sommigen hebben al veertig jaar een eigen chalet op het park, dat ze gebruiken als vakantieadres.

De huurders stonden perplex toen de brief van eigenaar Topparken in de bus viel. ,,Voor ons was er geen enkele aanleiding om te denken dat we binnenkort weg moesten’’, vertelt Jarl Chabot.

...

Topparken is zich echter van geen kwaad bewust. ,,Bij de overname zijn de huurders mondeling op de hoogte gesteld van het op termijn verdwijnen van jaarplaatsen”, vertelt Chadli Hachani van Topparken. ,,Daarnaast is de wettelijke opzegtermijn twee maanden, dus daar voldoen we aan.’’
Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: