dinsdag 24 november 2020

TopParken uit Lunteren neemt camping in Garderen over

Camping De Hertshoorn in Garderen wordt overgenomen door TopParken uit Lunteren. De camping gaat begin volgend jaar verder onder de naam TopParken Resort Veluwe.

De familie Licht, voormalig eigenaar van de camping, en de familie Bergervoet en Ferris van Hes, aandeelhouders en directie van TopParken, hebben deze week het contract ondertekend. Per 1 november wordt het stokje officieel per notarieel transport overgedragen. Dat meldt TopParken vrijdag op zijn website.

VAKANTIEWONINGEN 

De Hertshoorn wordt volgens TopParken in zijn geheel overgenomen. ,,Inclusief alle faciliteiten, bestaande boekingen, de huidige medewerkers en verplichtingen. Om de uitstraling van de camping te laten aansluiten bij TopParken worden de komende periode aanpassingen gedaan op het park waarin vitaliteit, kwaliteit en duurzaam ondernemen centraal staan. Dat verklaart onder meer de naamswijziging naar Resort Veluwe. Naast de bestaande campingfaciliteiten worden in diverse fases vakantiewoningen voor verhuur en verkoop aan het vakantiepark toegevoegd.’’

Bron: en hele artikel: Ede stadBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: