woensdag 18 november 2020

Dormio ontwikkelt een van de laatste bouwprojecten in Nieuwvliet Bad

De gemeente Sluis start deze maand met de uitvoering van het Masterplan Nieuwvliet-Bad. Dormio Resort Nieuwvliet-Bad is één van de laatste projecten dat hier gebouwd mag worden.

De uitvoering van het Het Masterplan is gericht op het beschermen, versterken en beleven van de landschappelijke kwaliteiten rond Nieuwvliet-Bad. In het plan worden achttien projecten beschreven die bijdragen aan verbetering van de verkeerssituatie, opwaardering van het duingebied, verbetering van de overgang van het duin met de badplaats en een goede balans tussen bebouwing en landschap en natuur. Het Masterplan kon rekenen op veel draagvlak; het kwam tot stand in samenwerking met inwoners, ondernemers en betrokken organisaties.

In november start de uitvoering van zes regiodeal projecten. Daat zijn voornamelijk infrastructurele projecten, zoals het veiliger van verkeersstromen, toegangswegen verbeteren, en het beter faciliteren van fiets- en wandelverkeer. Inrichting van wegen moet ook bijdragen aan het beleven van de kust. Door toepassen van knotwilgen langs de dijken wordt de landschappelijke waarde van de dijken benadrukt.

Bron en hele artikel: PretwerkBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: