vrijdag 22 januari 2021

Een vakantiewoning huren blijft de trend voor 2021

Een vakantiewoning huren blijft de trend voor 2021. Nederland lijkt positief gestemd het nieuwe jaar in te gaan op het gebied van vakanties. Zo ziet Belvilla het aantal gemaakte boekingen voor een vakantiehuis begin dit jaar stijgen met 40% ten opzichte van de week ervoor.

De cijfers voor het voorjaar stijgen het hardst. Gevolgd door de boekingen voor de zomervakantie, vooral door de mogelijkheid tot gratis annuleren. De specialist op het gebied van vakantiehuizen zet de top 5 opvallende trends voor 2021 op een rij.

1. Het jaar van het vakantiehuis

De trend om op vakantie te gaan in een vakantiehuis houdt aan in 2021. Dat betekent dat mensen nog altijd kiezen voor de veiligheid van hun eigen bubbel of een select gezelschap. Met een eigen keuken spelen ze op zeker, niet wetende of de horeca open zal zijn. Een ruim huis met een tuin, een eigen zwembad, privacy… het biedt vrijheid in tijden waarin dit beperkt is...

2. Boekingen mei en zomer

In het nieuwe jaar is de drang om vooruit te kijken naar de volgende vakantie groot. Dat is ook te zien aan het aantal boekingen voor het voorjaar van 2021. 

Bron en hele artikel: verkeersbureau


Algemeen 468x60
Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: