vrijdag 29 januari 2021

Vacansoleil gaat voor full European presence

In de rubriek ondernemer/bedrijf in beeld bevraagt Brabant in Business verschillende ondernemers en bestuurders. Deze week een exclusief interview met Alexander Backers van Vacansoleil.

Wie zijn jullie en wat doen jullie?

Vacansoleil is een onafhankelijke internationale reisorganisatie gespecialiseerd in luxe campingvakanties. Met 500 topcampings in 17 Europese landen en zo’n 500.000 gasten per jaar zijn we Europees marktleider. Wij zijn in 1969 begonnen als Nederlands familiebedrijf, en dat zijn we nog steeds. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. Inmiddels hebben we 10 vestigingen in het buitenland.

Waarin onderscheidt Vacansoleil zich ten opzichte van de concurrenten?

Wij onderscheiden ons door de wensen van onze klanten altijd centraal te stellen. Dankzij ons grote en veelzijdige aanbod, onze internationale aanwezigheid en de flexibele aankomst- en vertrekmogelijkheden hebben we alles in huis om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Ook investeren we volop in de relatie en communicatie met onze camping partners. We helpen en ondersteunen elkaar daar waar nodig. En we slaan de handen ineen om zo de pandemie gezamenlijk door te komen.

Bron en hele artikel: Brabant in Business


Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: