zondag 7 februari 2021

RCN Vakantieparken breidt uit naar Duitsland

De Nederlandse keten van RCN Vakantieparken, met 17 vakantieparken en campings in Nederland (9) en Frankrijk (8), breidt uit naar Duitsland.

Camping Laacher See, gelegen in het prachtige Vulkaan-Eifelgebied, is overgenomen door deze Nederlandse vakantie-aanbieder en zal vanaf heden verder gaan onder de naam RCN Laacher See.


De camping telt 190 kampeerplaatsen en wordt in zijn geheel door RCN overgenomen, inclusief alle faciliteiten, bestaande boekingen en medewerkers. Om de uitstraling van de camping te laten aansluiten bij de standaard van RCN, worden er de aankomende periode aanpassingen gedaan waarin rust, plezier, kwaliteit en duurzaam ondernemen centraal staan. Naast de bestaande campingfaciliteiten worden er glampingaccommodaties in de vorm van safaritenten voor verhuur toegevoegd.

Een belangrijk onderdeel van de camping is ‘Blockhaus Laacher See’. Een typisch Duits restaurant dat het gehele jaar geopend is met een prachtig uitzicht op de Laacher See en een uitstekende traditionele keuken met heerlijke specialiteiten uit de regio.

Groeistrategie

‘De overname van deze prachtige camping aan de Laacher See past in onze groeistrategie, waarin we willen uitbreiden met pareltjes in de verblijfsrecreatie.' Aldus Riné van Dingstee, algemeen directeur van RCN Vakantieparken.

Meerwaarde van de omgeving

De camping aan de Laacher See, gelegen op zo’n drie uur  rijden vanaf Utrecht, is gelegen in een prachtig beschermd natuurgebied. De oude vulkaan zelf vormt nu het meer ‘de Laacher See’ en zorgt voor een idyllisch panorama. 

Vanaf april geopend

Momenteel wordt er hard gewerkt om de camping in de vertrouwde RCN-stijl om te toveren. Gasten kunnen vanaf 1 maart a.s. boeken. De camping zelf gaat begin april open.

Bron en hele artikel: PretwerkBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: