donderdag 25 februari 2021

Belvilla ziet 47% meer boekingen voor voorjaarsvakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie een vakantiehuis huren in de Nederlandse natuur is populair. Belvilla, marktleider op het gebied van vakantiehuizen, ziet een stijging van het aantal boekingen voor deze periode met 47% toenemen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar toen er nog geen covid was.

In 2021 ontbreekt voor veel Nederlanders het carnaval of een wintersport op de vakantieplanning. Reden te meer om er tijdens deze vakantie in Nederland op uit te trekken. Vooral provincies waar rust en natuur overheersen, zijn op dit moment populair, zoals Overijssel, Gelderland en Limburg. Ook voor de komende dagen verwacht Belvilla nog veel last-minute boekingen. De vakantiehuizenexpert kan uit het online zoekgedrag op de website opmaken dat vooral veel gezinnen nu nog last-minute op zoek zijn naar een ‘change of scenery’.

Groei last-minute boekingen

De afgelopen dagen zag Belvilla het aantal last-minute boekingen voor de voorjaarsvakantie toenemen met 16%. De verwachting is dat dit percentage nog wel verder op zal lopen. 

Bron en hele artikel: Pretwerk