dinsdag 23 februari 2021

Luxe kamperen in de lift ondanks huidige situatie

De lockdown kent, naast vele verliezers, ook enkele bedrijven die het juist wel goed doen. Diverse bedrijven in de recreatiesector constateren in januari een forse toename in boekingen van glampingaccommodaties in Nederland.

In de laatste persconferenties werden we opgeroepen het land niet te verlaten tot het voorjaar begint. Dat er gehoor wordt gegeven aan die oproep, blijkt uit de cijfers van aanbieders van luxe kampeerverblijven in Nederland. De zogenaamde glampingaccommodaties zien de aanvragen met de dag stijgen.

Bij online boekingsplatform glamping.nl steeg de interesse in januari met bijna 30% ten opzichte van vorig jaar. Ook het bedrijf Villatent, dat ingerichte safaritenten verhuurt, ziet de trend. Zij breiden flink uit voor aankomend kampeerseizoen. Inspiratieplatform Supertrips zag de boekingen van hun Nederlandse glampingaccommodaties met 200% stijgen en die trend zet deze maand door. Met een ‘gedwongen’ vakantie in eigen land, kiezen mensen vaker voor luxe, maar dan wel met de sfeer van een camping.

Bron en hele artikel: PretwerkBoek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: