maandag 1 februari 2021

Campings Kleine Wolf en Beerze Bulten door Duitse ANWB uitgeroepen tot Superplatz 2021

De ADAC, de Duitse variant van de ANWB, heeft campings De Kleine Wolf in Stegeren en de Beerze Bulten in Beerze uitgeroepen tot Superplatz 2021. Dat is de hoogste Duitse campingonderscheiding, de ‘michelinster’ onder de campings.

Inspecteurs van de ADAC hebben alle campings beoordeeld op basis van criteria als sanitair, het terrein, de voorzieningen, speelmogelijkheden en zwemvoorzieningen. De Kleine Wolf scoort hoog vanwege het luxe sanitair, de ruime kampeerplaatsen, de verzorging van het terrein en de vele faciliteiten zoals het zwembad en het indoor speelparadijs.

Prijzenregen

Het zijn mooie tijden voor De Kleine Wolf dat door de ANWB werd genomineerd als Camping van het jaar 2021. Voor het vierde jaar op rij werd de camping in Stegeren uitgeroepen tot beste camping van Nederland door Europa's grootste kampeermagazine Caravaning.

Duitsland groeimarkt

Voor Beerze Bulten is Duitsland al jaren een groeimarkt. Met name de toeristen uit de deelstaten Noordrijn-Westfalen en Nedersaksen weten het vakantiepark steeds beter te vinden. Duitsers prijzen in de beoordelingen de aanwezigheid van binnen- en buitenzwembaden, sauna's en fitness, ruime en luxe kampeerplaatsen, (privé) sanitair en de recreatieplas met speeltoestellen.

Bron en hele artikel: RTV Oost


Vakantiepark Beerze Bulten
Boek nu een verblijf bij Center Parcs, Landal Greenparks of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij een van de fantastische parken van: